Ucigașul cu BMW a încercat să se asundă în WC-ul unui club!

Duminică, 27 Noiembrie 2011
1943
Tânărul care a fugit de la locul accidentului, azi dimineață, după ce a omorât un bătrân în stația de autobuz a încercat să se asundă în WC-ul unui club de pe bulevardul Tomis, din Constanța. Asta după ce taximetriștii la care a apelat pentru a fugi au refuzat să-l transporte.

El a fost urmărit de un militar de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța, plutonier Florin Florea, care se îndrepta dinspre Judecătorie, unde efectuase serviciul de pază și protecție pe timpul nopții, spre sediul IJJ Constanța. "În dreptul stației de autobuz a observat un autoturism BMW implicat într-un accident grav, soldat cu decesul unei persoane și distrugerea refugiului din PVC, amplasat în stația de transport în comun", a declarat Livius Iordănescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Constanța.

La strigătele persoanelor aflate în apropiere, jandarmul a pornit imediat în urmărirea unui tânăr care fugise de la fața locului, în direcția bulevardului Tomis. Individul a fost preluat din WC-ul unui club din apropiere, unde a încercat să se ascundă. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4266 secunde