€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

Turiști români, răsturnați cu ambarcațiunea, salvați de polițiștii de frontieră

Ştire online publicată Luni, 16 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au intervenit pentru salvarea a opt persoane care au căzut dintr-o barcă, în Dunăre, fiind în pericol de înec.


Vineri, 13 iulie, în jurul orei 16.30, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au fost sesizați telefonic de către un lucrător de la Stația Meteo Sulina despre faptul că în Golful Musura, în dreptul stației meteo, s-a răsturnat o ambarcațiune cu mai multe persoane la bord. Polițiștii de frontieră au acționat operativ, deplasându-se în zonă cu două ambarcațiuni rapide, conform procedurilor specifice în astfel de cazuri. 


La scurt timp, persoanele au fost recuperate din apă de către echipajele poliției de frontieră și aduse în siguranță în Portul Sulina, unde au fost preluate pentru investigații medicale amănunțite, de personalul medical de la Serviciul de Urgență Sulina.


Cele opt persoane, cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani, se deplasau cu ambarcațiunea în scop turistic, iar, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul, polițiștii de frontieră au informat lucrătorii Căpităniei Portului Sulina. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7367 secunde