Turiști prinși cu ecstasy și canabis, în stațiunea Mamaia

243
Turiști prinși cu ecstasy  și canabis, în stațiunea Mamaia - turisti-1406474131.jpg

Articole de la același autor

Șase persoane au fost prinse în flagrant de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, având asupra lor droguri de risc sau de mare risc, în stațiunea Mamaia. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri în stațiunea Mamaia. Astfel, a fost depistat un bărbat, de 25 de ani, din Călărași, care avea asupra sa trei comprimate ecstasy, iar două fete, de 18 și 19 ani, din Râmnicu Vâlcea, au fost prinse în flagrant având asupra lor câte un comprimat ecstasy.

De asemenea, un tânăr de 27 de ani, din Giurgiu, a fost prins în flagrant de polițiști având la el o bilă de staniol care conținea aproximativ patru grame de cannabis, iar un bărbat de 31 de ani, din București, a fost depistat având asupra sa două țigarete cu canabis, de circa 10 centimetri lungime, confecționate artizanal și disimulate într-un pachet de țigări. Un alt bărbat, de 31 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost prins în flagrant, având asupra sa o țigaretă cu canabis.

"Nu încercați droguri! Cândva veți deveni în mod sigur dependent de ele! Drogurile, atât cele de risc, cât și cele de mare risc, acționează asupra fizicului și psihicului și pot cauza afecțiuni grave și chiar moartea! Nu intrați în relație cu plasatorii de droguri, indiferent cât de tentante sunt atențiile (doze gratuite, bani, obiecte etc.)! Nu acceptați intrarea în rețelele traficanților de droguri, oricâte avantaje ați obține! Gândiți-vă la implicațiile și riscurile afacerilor cu droguri (șantaje, proxenetism), precum și la durerea și suferința pro-vocată celor dragi! Dacă aveți un prie-ten consumator de droguri, îndrumați-l să ceară sprijinul familiei, profesorilor, medicului sau altor persoane care îl pot ajuta", este sfatul polițiștilor constăn-țeni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4523 secunde