Turiști înșelați cu "alba-neagra" în stațiunea Mamaia

456
Turiști înșelați cu

Articole de la același autor

În ciuda tuturor avertismentelor polițiștilor și a poveștilor despre cei care umblă cu "alba - neagra" și păcălesc oamenii, încă se mai găsesc persoane naive care acceptă să intre în joc și rămân rapid fără bani. 


Este și cazul mai multor turiști din stațiunea Mamaia care, în cursul zilei de sâmbătă, s-au lăsat păcăliți de un bărbat la faimosul joc. Din fericire, de data aceasta, bărbatul a fost prins în flagrant delict de polițiștii constănțeni și oamenii și-au recuperat banii.


"Sâmbătă seara, 7 iulie, în jurul orei 23.50, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din orașul Pucioasa, județul Dâmbovița, bănuit de comiterea infracțiunii de organizare de jocuri clandestine, ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului. Bărbatul în cauză a fost depistat în flagrant delict, de polițiștii constănțeni, în zona promenadei pietonale din stațiunea Mamaia, în timp ce organiza un joc de noroc, denumit «alba -neagra", folosind trei cutii din carton și o bilă, specifice jocului, în jurul său aflându-se mai multe persoane, printre care și un tânăr, de 20 de ani, din județul Galați, care a declarat că fusese înșelat cu suma de 200 de lei", precizează reprezentanții Poliției Constanța.


Asupra bărbatului respectiv polițiștii au găsit suma de 400 de lei, printre care și o bancnotă de 200 de lei, aceasta aparținând tânărului, fiindu-i ulterior restituită. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de organizare de jocuri clandestine, ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obținerii unor venituri.


A furat pantofi din mall


Tot sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au identificat un tânăr, în vârstă de 17 ani, din localitatea Movilița, județul Constanța, care ar fi sustras, dintr-un centru comercial, din municipiu, o pereche de pantofi sport. Prejudiciul, în valoare 219,90 de lei, a fost recuperat și predat societății comerciale în cauză.


Polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3893 secunde