Turist german cu o borsetă buclucașă

155
1
Turist german cu o borsetă buclucașă - jandarmeria1345240783-1374500790.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj al Jandarmeriei Constanța, aflat în patrulare, duminică, în stațiunea Vama Veche, în apropierea terasei ,,Molotov", a fost sesizat că o persoană și-a uitat borseta pe o masă din local.


 
În prezența unui martor asistent s-a trecut la inventarierea bunurilor din borsetă. În interiorul acesteia au fost găsite, un reportofon marca "Zoom", un telefon mobil marca "Nokia", un încărcător pentru acumulatori, marca "Canon", un trepied pentru camere foto, un microfon "Rode", un portofel din material textil de culoare neagră ce conținea diverse cărți de vizită și un card bancar Visa emis pe numele proprietarului, Stephan J., cetățean german.


În urma consultării agendei telefonului mobil, s-a reușit să se ia legătura cu proprietarul borsetei, căruia i-au fost restituite bunurile mai sus-menționate, în prezența unui cunoscut al acestuia. Bărbatul le-a mulțumit jandarmilor pentru operativitatea de care au dat dovadă și a spus că avea mai multe bunuri pe masă și că din greșeală și-a uitat borseta pe masă.


Comentează știrea

io dixit
22 iulie 2013
obraz

macar asa sa ne mai spalam obrazul de ce fac tiganii nostri prin germania.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8965 secunde