Turist din Constanța și prietenii săi, BĂTUȚI de Revelion de PATRONUL PENSIUNII la care s-au cazat

342
Turist din Constanța și prietenii săi, BĂTUȚI de Revelion de PATRONUL PENSIUNII la care s-au cazat - 08pensiune23416d1240-1388742726.jpg

Articole recomandate

Patronul unei pensiuni din stațiunea gorjeană Rânca a fost amendat cu 5.000 de lei și este acum anchetat după ce un grup de turiști a depus plângere împotriva sa. Oamenii spun că acesta le-a stricat petrecerea de Revelion pentru care plătiseră, iar pentru că s-au plâns, i-a mai și bătut, scrie libertatea.ro

Mădălin Corodescu, un turist sosit cu rudele din Mangalia, Constanța, pentru a petrece Anul Nou la Rânca, a fost cel care a depus plângere la poliție împotriva patronului pensiunii la care erau cazați. Bărbatul a povestit că petrecerea de Revelion a fost transformată de proprietarul pensiunii într-una privată, în care doi prieteni de-ai acestuia primeau încontinuu dedicații cu manele.

Au plătit 7.200 de lei pe sejur.

"Nu ne-am dat seama că se ajunge aici, pentru că noi doar am reproșat că petrecerea noastră de Revelion devine petrecerea lor privată, una cu manele. Le-am atras atenția, după care am plecat la baie, iar când m-am întors, deja îl loveau pe cumnatul meu. Apoi m-au luat și pe mine la bătaie, am buza umflată, mă dor niște coaste, am vânătăi nu doar pe față, ci și pe corp. Ce să mai, a fost un Revelion de neuitat, dar pe care nu și-l dorea nimeni", a mărturisit Corodescu. Mai mult, omul ar fi cerut banii înapoi, însă s-a lovit de un refuz categoric.

"Am plătit 7.200 de lei pentru trei camere, timp de patru nopți, sunt o groază de bani, iar serviciile de care am beneficiat sunt la pământ", a mai spus Mădălin Corodescu pentru libertatea.ro Autoritățile anchetează acest caz, în timp ce reprezentanții pensiunii au refuzat să facă vreun comentariu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4324 secunde