TUPEU DE TUPEU. Șofer beat și fără permis, prins de trei ori în trafic

267
TUPEU DE TUPEU. Șofer beat și fără permis, prins de trei ori în trafic - alcoolemie-1491210884.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Botoșani a fost prins în decurs de câteva zile conducând de trei ori fără permis și în stare de ebrietate. În cele din urmă omul a fost arestat.


Bărbatul are vârsta de 43 de ani și din comuna Tudora, județul Botoșani. Deși nu avea permis de conducere și, în plus, era și beat, el a condus prin sat până când a fost depistat de polițiști. Aceștia l-au dus la spital, rezultând o alcoolemie în sânge de 2,65 g/l. I s-a întocmit dosar penal, dar după câteva zile a mai fost prins o dată de polițiști, iar când a fost testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Imediat a fost condus la spital și i s-a întocmit un nou dosar penal pentru aceleași fapte. Culmea tupeului, după câteva ore s-a urcat la volan pentru a treia oară, iar oamenii legii și-au dat seama imediat că este din nou băut. Condus la spital pentru probele biologice a reieșit că bărbatul avea o alcoolemie de 1,37 g/l.


Pentru repetarea infracțiunilor, polițiștii au decis să-l rețină pe individ pentru 24 de ore, iar ulterior pe numele său judecătorii au dispus măsura arestului la domiciliu, pe o perioadă de 60 de zile.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1912 secunde