TUPEU DE BORFAȘ. Opt scandalagii s-au luat LA BĂTAIE cu MASCAȚII, pentru o fată!

2702
23
TUPEU DE BORFAȘ. Opt scandalagii s-au luat LA BĂTAIE cu MASCAȚII, pentru o fată! - fonddiasplaja1-1373809875.jpg
Mai mulți luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Constanța (fosta structură DIAS) au fost implicați, ieri dimineață, într-o altercație pe plaja Modern.

În jurul orei 9,30, luptătorii SAS se aflau la antrenament, în echipamente sport, când au fost abordați de vreo opt indivizi, care au coborât din două autoturisme parcate pe digul de pe plaja Mo-dern. Din spusele oamenilor legii, din mașini se auzeau manele, iar tinerii se cinsteau cu băutură. În plus, pe digul de pe plaja Modern nu ai voie să ajungi cu mașina, accesul fiind interzis.

"Băieții fac antrenamente în zona respectivă, în fiecare dimineață, de ani de zile și niciodată nu s-a întâmplat ceva de genul. Erau îmbrăcați în civil, în echipamente sport", precizează comisa-rul șef Tudorel Dogaru, șeful SAS Constanța.

Luați la bani mărunți pentru că s-a uitat o fată după ei

Supărarea mare a indivizilor era că una dintre tinerele care-i însoțeau s-a uitat îndelung după polițiștii care alergau pe digul din dreptul plajei. Deranjați, prietenii tinerei au încercat să-i determine pe cei de la Acțiuni Speciale să nu mai treacă prin zona în care se afla tânăra. Incidentul a degenerat, doi dintre tineri, supărați, scoțând dintr-un Mercedes cu numere de Constanța un baston telescopic și o sabie, cu care i-au amenințat pe luptători. În acel moment, luptătorii i-au imobilizat și reținut pe cei doi, identificați ca fiind din satul Poiana, județul Constanța; restul, spun oamenii legii, s-au făcut nevăzuți imediat, suindu-se în Mercedes și fugind.

În urma incidentului, unul dintre tinerii puși pe scandal a ajuns la spital cu buza spartă, iar celuilalt i s-a pus în vedere că poate depune plângere la Poliția Constanța, în cazul în care consideră că i s-a făcut o nedreptate.

"Din punctul meu de vedere, au reacționat corect și legal. S-a sunat la 112 și s-a aplanat conflictul. Indivizii nu au fost agresați fizic, ci doar au fost imobilizați la pământ, drept urmare unul dintre ei are un cucui, iar celălalt o buză spartă", afirmă șeful luptătorilor.

Anchete, audieri…

Reprezentanții Poliției Constanța au demarat o anchetă, fiind sesizat și Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, efectuându-se cercetări pentru a se stabili dacă se impune luarea de măsuri și mai ales față de cine: de tinerii petrecăreți sau de luptătorii SAS.

"Luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale se aflau la un antrenament planificat pe plajă, au fost abordați de mai mulți indivizi aflați în stare vădită de ebrietate, care au devenit agresivi, reușindu-se imobilizarea a doi dintre aceștia. În cauză a fost sesizată unitatea de Parchet competentă, fiind demarate cercetări, iar în funcție de rezultatul acestora urmând a fi luate măsuri legale în consecință", se menționează în comunicatul de presă transmis de reprezentanții Poliției Constanța. 

Comentează știrea

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Gigi
15 iulie 2013
Bravo SAS

Cita minte iti trebuie sa te iei de baietii de la DIAS. Au primit ce au meritat.

mihai
15 iulie 2013
bravo si de la mine

I-am vazut la tv.pe "intelectualii" care se vaitau de mama focului cum au fost ei agresati de luptatorii SAS fara niciun motiv,ei doar aprofundau opera lui Eminescu,pe fundalul marii si al muzicii de inalta inspiratie artistica,pusa in valoare de "genii" precum [email protected] politistilor si la mai multe antrenamente cu jeguri de cocalari,pe post de saci de box!

ovidiu
15 iulie 2013
daunatori

Ar trebui sa spuneti ca cei 8 cocalari erau tigani pe care trupele speciale i-au mai fragezit putin .In haita tiganii sunt viteji . Felicitari DIAS

Poporul roman
15 iulie 2013
Politisti SAS

Ar fi bine ca acesti politisti sa faca razii , mai ales noaptea , sa- i " linisteasca " pe indivizii astia care nu au nici un Dumnezeu . Sa umbli cu sabii si bastoane in masina Mercedes ! inseamna ca te " ocupi " de lucruri murdare ! Spargeti-le fatza .

x
15 iulie 2013
x

buza sparta.......... I-au scos dintii , dar oricum bine le-au facut !

nelu
15 iulie 2013
SAS

Bine ca au fost LIVE, sa vada cum traim noi ceilalti cu ei.Daca se poate mai des nu sr fi rau.Sa vada si acesti interlopi cu este sa nu te ajuta SABIA si BATA, cand ai de aface cu profesionisti. Bravo lor, celor de la SAS.

noni
15 iulie 2013
bravi SIAS

Da-ti in ei fara mila, educatia se face cu vorba buna sau cu forta, ei nu inteleg de vb buna. Daca se luau d eun oarecare pe plaja, iesea mai rau asa au ales ei prost. Cine ii critica pe luptatori, sigur sunt de teapa tiganilor manelisti, ratangii si figuranti. La cat mai multe fete sparte si cucuie. Bravo SIAS !!! :)))))))

ct
15 iulie 2013
evaziune

cine administreaza parcarea de la plaja modern? 3 lei/ora ,fara bon fiscal,fara nimic ....evaziune fiscala la greu.... garda financiara unde e? alearga tiganii care vand porumb pe plaje?

Mircea
15 iulie 2013
Foarte bine SAS

Bravo baieti! Opinia publica asteapta si astfel de stiri. Prea ne-am saturat de smecheri cu bastoane si sabii care fac legea (legea lor) in locuri publice ori pe sosele, iar magistratii nu pedepsesc asemenea nemernici!

Mircea
15 iulie 2013
In sfarsit !

Bataie in cascada pe ei,baieti ! Dati interlopilor ciomege dese,sa nu mai aiba liniste absolut deloc! Indiferent de etnia lor, nu ma intereseaza asta,spurcaciunile trebuie sa fie puse cu boturile-n asfalt pentru totdeauna !

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Iulie 2013
Stire din Eveniment : DESCINDERI CU MASCAȚI la Cobadin
Miercuri, 03 Iulie 2013
Stire din Cetățenești : Scandal între șef și subaltern
Pagina a fost generata in 0.9176 secunde