Tupeu! A călcat un polițist cu mașina pentru că voia să-i dea amendă

1018
Tupeu! A călcat un polițist cu mașina pentru că voia să-i dea amendă - fondpolitistlocal1-1410708873.jpg

Articole de la același autor

Unii șoferi din Constanța nu au limite când vine vorb despre respectarea organelor de ordine. De acest lucru s-a convins și un agent de poliție locală, care a fost lovit intenționat cu mașina pentru că a vrut să-i dea amendă unui șofer care parcase neregulamentar. 


Nervi întinși la maxim, șofer supărat, polițist la spital și urmăriri ca în filme pe străzile din Constanța - cam așa s-a prezentat situația sâmbătă seara. Un șofer supărat până peste măsură a călcat cu mașina un polițist după care a încercat să se facă nevăzut. N-a reușit, însă, pentru că a fost prins, iar acum se află după gratii. 


"Ți le-am rupt, mă?" 
Sâmbătă seara, City Park Mall. Polițiștii locali au desfășurat o acțiune pentru ridicarea mașinilor care sunt parcate neregulamentar. În zonă se aflau trei astfel de autoturisme, care blocau trotuarul. Oamenii legii au ridicat primele două mașini și se pregăteau să o ridice pe a treia, când șoferul a apărut în fața lor. Procedura legală, în momentul în care conducătorul auto căruia urmează a-i fi ridicată mașina se prezintă la locul incidentului, este ca autoturismul să nu mai fie ridicat, în schimb șoferul să fie amendat pentru staționare/parcare neregulamentară. Din acest motiv, în momentul în care Nicolae Răduș, de 32 de ani, s-a prezentat la mașina lui marca BMW, cu numere de Prahova, agentul de poliție locală i-a solicitat do-cumentele pentru a putea întocmi procesul verbal de contravenție. Bărbatul s-a urcat în mașină, iar polițistul a crezut că a făcut acest lucru pentru a-și lua actele. Avea să se înșele, însă. Imediat cum a ajuns în autoturism, șoferul, supărat peste măsură pe "îndrăzneala" polițistului local, a pornit mașina și a demarat în trombă, dând cu mașina peste agent. Acesta a apucat să se ferească pentru a nu fi lovit din plin, însă a fost rănit în zona picioarelor. După ce l-a călcat cu BMW-ul, șoferul a deschis portiera și i-a spus polițistului "Ți-am rupt, mă, picioarele?", după care a închis ușa și a plecat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Imediat, polițistul local a cerut ajutorul prin stație colegilor, iar două echipaje au pornit imediat în căutarea individului. A fost găsit după aproximativ un kilometru, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. 


Arestat 
Polițiștii l-au condus pe individ la sediul Secției 2, iar agentul de poliție locală Ionuț Buzoianu a fost dus la spital. Din fericire, starea acestuia este bună, prezentând multiple contuzii pe nivelul membrelor inferioare. Nicolae Răduș a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, fiind acuzat de ultraj. Acesta a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă, acesta fiind arestat pentru 15 zile. În prezența avocatului, șoferul scandalagiu a susținut că nici măcar nu l-a atins pe polițistul local cu autoturismul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3322 secunde