Tun de-un MILION! Percheziții într-un dosar de SPĂLARE DE BANI!

545
Tun de-un MILION! Percheziții într-un dosar de SPĂLARE DE BANI! - 19febrperchezitiisursarealitatea-1582098317.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează, astăzi, 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul fraudelor intracomunitare. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de 1.000.000 de lei.

Acțiunea are loc sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în județele Ilfov și Ialomița, într-un dosar penal de evaziune fiscală, constituire a unui grup infracțional organizat și spălarea banilor. Activitățile sunt desfășurate pentru documentarea activității a 15 persoane și 20 de firme.

La activități, participă polițiști ai Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale - SIAS, criminaliști, polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița și funcționari vamali din cadrul Direcției Generale a Vămilor - D.R.V.

Operațiunea are ca scop combaterea fenomenului infracțional determinat de fraudele în domeniul achizițiilor intracomunitare prin care este eludată plata taxei pe valoare adăugată datorată bugetului de stat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.441 secunde