€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Tudose nu îl demite pe Despescu. I-a dat acestuia o săptămână pentru a-i prezenta măsurile luate în scandalul polițistului pedofil

Ştire online publicată Miercuri, 10 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Șeful Poliției Române rămâne deocamdată în funcție. Premierul Mihai Tudose a anunțat miercuri, la începutul ședinței de Guvern, după întâlnirea cu polițistul, că i-a dat acestuia o săptămână pentru a-i prezenta un raport despre măsurile luate în scandalul polițistului pedofil.”Am avut o discuție cu domnul Bogdan Despescu, am înțeles pe surse că noua propunere (făcută de Carmen Dan – nr.) a refuzat funcția și i-am dat termen o săptămână domnului Despescu să-mi prezinte un raport complet al modului în care s-a acționat în această situație. Este o notă bună faptul că faptașul a fost prins în două zile. De ce nu și-au făcut unii datoria înainte, asta e altă problemă”, a spus Tudose.

Șeful Poliției Române Bogdan Despescu a ajuns, miercuri dimineață, la Guvern, unde a avut discuții cu premierul. Întâlnirea a avut loc în contextul în care ministrul de Interne, Carmen Dan, a cerut, marți, demiterea acestuia.

Discuțiile între actual șef al Poliției Române și Tudose au durat aproximativ o oră. Miercuri, înainte de ședința de Guvern, în spațiul public apăruseră informații potrivit cărora Cătălin Ioniță, anunțat ca înlocuitor de către Carmen Dan, ar fi refuzat propunerea.

Ministrul Afacerilor Interne a anunțat, marți, că a transmis premierului solicitarea de a îl demite pe șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, nemulțumită de explicațiile privind menținerea în sistem a polițistului suspectat de pedofilie, scrie cotidianul.ro

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7352 secunde