Tribunalul Prahova respinge cererea lui Sebastian Ghiță de revocare a măsurii arestării preventiv

123
Tribunalul Prahova respinge cererea lui Sebastian Ghiță de revocare a măsurii arestării preventiv - sebastianghita1-1535460147.jpg

Articole recomandate

Magistrații Secției Penale a Tribunalului Prahova au respins, marți, ca neîntemeiată, cererea fostului parlamentar Sebastian Ghiță de revocare a măsurii arestării preventive, se arată într-un comunicat de presă transmis de Tribunalul Prahova.

Prin încheierea pronunțată de Secția Penală a Tribunalului Prahova, la data de 28.08.2018, în dosarul nr. 3913/105/2018, instanța a respins, în baza dispozițiilor art.242 Cod procedură penală, cererea de revocare a măsurii arestării preventive, formulată de inculpatul Ghiță Sebastian Aurelian, ca fiind neîntemeiată', se arată în comunicat, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, decizia judecătorilor poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Sebastian Ghiță a solicitat revocarea măsurii arestului preventiv luată față de el pe motiv că probele din dosarul în care este acuzat de fapte de corupție ar fi fost fabricate.

Fostul deputat PSD Sebastian Ghiță a declarat, miercuri seară, după ce Curtea de Apel din Belgrad a respins definitiv cererea autorităților române privind extrădarea sa, că nu are planuri de a reveni în România și nici de a activa în politică.

"Nu am planuri care să facă pe cineva să creadă că mă întorc în România sau că voi avea legătură cu politica", a declarat Sebastian Ghiță pentru Antena 3.

Curtea de Apel de la Belgrad a respins definitiv, miercuri, cererea de extrădare a fostului deputat PSD, menținând decizia din luna iulie pronunțată de Curtea Supremă.

În 27 iulie, Curtea Supremă a Serbiei a respins solicitarea Ministerului român al Justiției privind extrădarea lui Sebastian Ghiță, însă preciza că decizia finală va fi a Curții de Apel.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3112 secunde