Trenuri suplimentare de Paște și 1 Mai

169
Trenuri suplimentare de Paște și 1 Mai - trencfre1436262552426-1555495692.jpg

Articole de la același autor

În minivacanța prilejuită de Sărbătorile de Paște și 1 Mai, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de material rulant și programează suplimentar, operativ - în funcție de disponibilități - capacități de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări.


În perioada 26 aprilie - 1 mai vor fi suplimentate cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații pentru petrecerea sărbătorilor Pascale și turism.În plus, față de trenurile existente în graficele de circulație, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din București Nord, Iași / Suceava, Timișoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia (click Anexă).


Pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. De exemplu, pentru călătoria dus-întors se acordă o reducere de 10%, prețul pentru ruta București – Constanța și retur la tren IR, clasa a 2-a, fiind de 108,10 lei.


De asemenea, studenții pot călători gratuit conform legii. Toate reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic local/ Oferte.


Mențiune. La călătoria cu trenurile InterRegio care circulă pe secția Constanța – Mangalia vor fi aplicate, în perioada minivacanței, reduceri între 48% și 56% pentru biletele la tarif întreg și copil, clasa a 2-a, iar tariful de rezervare a locului se achită integral. La aceste trenuri InterRegio vor fi valabile și abonamentele pentru tren Regio emise pentru ruta Constanța – Mangalia și retur.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4624 secunde