Treninguri și pantofi sport, confiscați de polițiștii de frontieră

332

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră au confiscat sute de treninguri și pantofi sport, susceptibili a fi contrafăcute, respectiv fără documente legale.

Ieri, în jurul orei 10.45, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial Constanța au surprins doi constănțeni care ofereau spre comercializare articole de îmbrăcăminte sportivă, bunuri susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală.

Din verificări a rezultat faptul că articolele sportive au fost achiziționate din București cu scopul valorificării în Constanța.

De asemenea, azi-noapte, polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, în bagajele unei femei care se întorcea din Turcia, 95 de

În data de 12.10.2012, în jurul orei 00.30, polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Vama Veche au descoperit în bagajele personale ale unei persoane de sex feminin domiciliate în Constanța 95 de bucăți pantaloni sport pentru care nu a putut prezenta documente justificative.

Cele 167 de articole sportive, purtând însemnele unor mărci cunoscute și cu o valoare de aproximativ 7.500 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea confiscării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Furt de cereale în județul Tulcea
Pagina a fost generata in 0.5421 secunde