Treisprezece cetăţeni străini, depistaţi după ce au traversat fluviul Dunărea

122
Treisprezece cetăţeni străini, depistaţi după ce au traversat fluviul Dunărea - 13cetateni-1632129895.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin - I.T.P.F. Timişoara au depistat treisprezece cetăţeni din Somalia si Afganistan care au traversat fluviul Dunărea cu ajutorul unei ambarcaţiuni gonflabile din Serbia, cu intenţia de a ajunge în vestul Europei.

În data de 19.09.2021, în jurul orei 09.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin cu sprijinul colegilor din cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare Drobeta Turnu Severin au declanşat o acţiune specifică pe linia prevenirii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

Astfel, colegii noştri au identificat în gara Drobeta Turnu Severin un grup format din treisprezece cetățeni străini, dintre care cinci femei, patru bărbați şi patru minori.

Persoanele au fost conduse la sediul sectorului pentru verificări, unde li s-a făcut triajul epidemiologic de către echipajul medical.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei în cauză sunt patru cetățeni somalezi și nouă cetățeni afgani, adulţii au vârste cuprinse între 35 şi 44 de ani, iar minorii au vârste cuprinse între 5 şi 17 ani. Adulţii au declarat că se aflau pe teritoriul Serbiei şi au trecut frontiera în România cu o ambarcaţiune gonflabilă, cu intenția de a încerca să ajungă într-un stat din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6844 secunde