Trei turiști, aflați pe o barcă pneumatică, salvați de polițiștii de frontieră

163
Trei turiști, aflați pe o barcă pneumatică, salvați de polițiștii de frontieră - navanouapolitiafrontiera150-1403792621.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit, astăzi, la aproximativ 600 de metri travers de plaja din Vama Veche pentru salvarea a trei turiști aflați pe o barcă pneumatică, purtată de curenți în largul Mării Negre.
În jurul orei 13.52, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au fost solicitați de Centrul Maritim de Coordonare Constanța să intervină pe Marea Neagră, la aproximativ 600 de metri travers de plaja din Vama Veche, pentru a salva trei turiști aflați pe o barcă pneumatică, ce fusese luată de curenți și dusă spre larg. Polițiștii de frontieră au intervenit cu o ambarcațiune rapidă tip Rodman, acțiunea de salvare desfășurându-se în condiții meteo nefavorabile (mare de gradul 3 și vânt puternic).
Cei trei turiști au fost recuperați și transbordați pe ambarcațiunea Gărzii de Coastă, care i-a transportat în siguranță în Portul Turistic din Mangalia. Barca pneumatică a fost remorcată și adusă la mal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3348 secunde