Trei secții de poliție își mută sediul să facă loc SRI-ului

3255
1
Trei secții de poliție își mută sediul să facă loc SRI-ului - treisectiidepolitiesemuta-1409850149.jpg

Articole de la același autor

Secțiile de poliție care-și desfășoară activitatea în sediul din centrul municipiului Constanța, mai precis de la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Atelierelor, vor elibera clădirea în câteva zile. Motivul: după cum anunțam într-un articol dintr-o ediție anterioară, în imobilul respectiv urmează să se mute Serviciul Român de Informații, filiala Constanța, care, până în prezent, s-a aflat în sediul Inspectoratului Județean de Poliție.

În consecință, reprezentanții IPJ Constanța au anunțat că, începând de sâmbătă, 6 septembrie, comanda Poliției municipiului Constanța, Biroul de Investigații Criminale, Secția 3 Poliție și Secția 1 Poliție rurală se vor muta în alte sedii. Astfel, comanda Poliției municipiu și Secția 3 Poliție vor funcționa în același sediu cu Secția 1 Poliție, situată pe strada Chiliei din municipiul Constanța.

Biroul Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Constanța se va muta la Garda de Coastă, pe aleea Zmeurei nr. 3, din cartierul Tomis Nord.

Secția 1 Poliție Rurală, cu competență teritorială pe raza localităților Cumpăna, Agigea și Valu lui Traian, își va desfășura activitatea la Secția 4 de Poliție din Constanța, situată pe strada Someș nr. 28, în cartierul Palas.

"Precizăm că, pentru a contacta telefonic unitățile de poliție anterior menționate, cetățenii pot suna la aceleași numere de telefon, care se regăsesc pe pagina de inter-net a IPJ Constanța http://ct.politiaromana.ro)", au afir-mat reprezentanții inspectoratului.

Mutarea este pe termen nedeterminat, ne-au spus surse din cadrul inspectoratului, urmând ca unitățile respective să se mute în spațiul lăsat liber de SRI, după renovare. 

Comentează știrea

Smaranda
29 iulie 2015
Sectia 4 Constanta

Trei politisti de la Sectia 4 sunt reclamati la aceeasi sectie pentru abuz in serviciu, furt calificat bani, violare de domiciliu, complicitate la furt obiecte de mobilier, tulburare de posesie si favorizarea infractorului, acestia nu s-au anchetat deocamdata asteapta sa se prescrie termenele, morala este daca vreti sa scapati nepedepsiti savarsind aceste infractiuni puteti sa va angajati la Sectia 4 Constanta !

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Șef nou la Secția 1 Poliție
Pagina a fost generata in 0.4349 secunde