Trei români, printre care o fetiță de cinci ani, au murit loviți de un tren, în Marsilia

183
Trei români, printre care o fetiță de cinci ani, au murit loviți de un tren, în Marsilia - tren-1358076864.jpg
Un cuplu de români și fiica lor au murit sâmbătă seara după ce au fost loviți de un tren la ieșirea dintr-o gară din Marsilia, în sudul Franței, în timp ce mergeau pe liniile de cale ferată, au anunțat surse concordante, citate de Liberation, în ediția electronică.
Potrivit unei surse din cadrul poliției, este vorba despre o familie de români, respectiv un bărbat născut în 1982, o femeie născută în 1985 și fiica lor născută în 2007, care locuiau în apropierea zonei în care a avut loc accidentul.
Accidentul s-a produs la ora 18.10 (19.10 ora României), în timp ce un tren TER părăsea Saint-Joseph, din arondismentul 15, îndreptându-se spre Aix-en-Provence.
Traficul feroviar a fost întrerupt pe sensul Saint-Antoine-Aix până în jurul orei 22.30 (23.30 ora României). Trenurile au putut circula normal pe sensul Aix-Saint-Antoine.
Președintele Regiunii Paca, Michel Vauzelle, și-a exprimat "emoția" după acest "accident dramatic". "Gândurile și sentimentele mele merg către familia și rudele lor, cărora le transmit sincere condoleanțe", a declarat el într-un comunicat. "Acest accident dramatic trebuie, o dată în plus, să ne amintească pericolul extrem legat de traversarea și circulația pe liniile de cale ferată și necesitatea sensibilizării frecvente a cetățenilor noștri cu privire la riscurile pe care și le asumă", a adăugat el.
La 30 decembrie, un bărbat șomer, în vârstă de 39 de ani, care mergea cu câinele său pe calea ferată în apropiere de gara din Béziers (Hérault), a fost lovit mortal de un tren.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Lovit pe trecerea de pietoni
Marţi, 18 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Pieton călcat pe zebră
Pagina a fost generata in 1.2282 secunde