Trei polițiști suspectați de luare de mită, reținuți

216
Trei polițiști suspectați de luare de mită, reținuți - politistmita-1551439018.jpg

Articole recomandate

Trei agenți de poliție din cadrul IPJ Ilfov, suspectați de luare de mită, au fost reținuți. Ei sunt acuzați că au luat de la mai multe persoane între 200 și 400 de lei pentru a nu aplica sancțiunile contravenționale prevăzute de lege.


"Ieri, 28 februarie 2019, ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Anchete, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au pus în executare trei mandate de aducere emise pe numele a trei agenți de poliție din cadrul I.P.J. Ilfov - Serviciul Politiei Rutiere, suspectați de săvârșirea infracțiunilor de luare de mită", au transmis, vineri, oficialii Direcției Generale Anticorupție.


Potrivit acestora, după audierea agenților la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, procurorul de caz a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de cei trei inculpați, fiind luată măsura reținerii, urmând ca vineri să fie prezentați instanței competente cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

DGA a transmis că, în perioada noiembrie-decembrie 2018, cei trei polițiști au primit în repetate rânduri sume de bani cuprinse între 200 și 400 lei, pentru a nu lua aplica sancțiunile contravenționale impuse de lege unor conducători auto.


Surse: News.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8218 secunde