Trei persoane, reținute, după ce ar fi folosit un card furat, pentru a scoate bani de la bancomate

416
Trei persoane, reținute, după ce ar fi folosit un card furat, pentru a scoate bani de la bancomate - bani-1630740309.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați, la data de 13 august a.c., de un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în trenul care face legătura între Mangalia și Suceava, ar fi constatat, în momentul în care a ajuns în localitatea Râmnicu Sărat, faptul că îi lipsește portofelul, în care se aflau mai multe documente și un card bancar.


Totodată, bărbatul a sesizat faptul că persoane ar fi fost efectuate operațiuni de retragere de numerar, în valoare totală de 27.000 de lei, de la bancomate situate în municipiul Medgidia. 


Din cercetări a reieșit faptul că retragerea sumei de bani a fost posibilă, întrucât pe spatele cardului bancar era scris PIN-ul acestuia. 


În urma investigațiilor efectuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au depistat 3 persoane (un bărbat și 2 femei), cu vârste cuprinse între 26 și 65 de ani, toate din municipiul Medgidia, bănuite de comiterea faptei. 


În cursul zilei de ieri, polițiștii din  cadrul B.J.P.T. Constanța, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Medgidia, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri. 


În urma probatoriului administrat în cauză, cei 3 au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 


În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, iar față de femeia de 26 de ani a fost luată măsura controlului judiciar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1233 secunde