€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Trei persoane, prinse în timp ce vindeau țigări fără timbru, la Constanța

Ştire online publicată Joi, 17 Ianuarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii locali din Constanța au depistat trei persoane care ofereau spre vanzare tigări fără timbru accizabil. 


Acestea acționau în Piața Tomis 3 și în zona Eden. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei trei dețineau în vederea comercializării nelegale 25 pachete de țigări. 


Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu suma de 1.000 lei, fiecare, fiindu-le dispusă și măsura complementară de confiscare a bunurilor comercializate în mod ilicit și indisponibilizată suma de 109 lei, bani proveniți din acte de comerț ilicit.


Două dintre aceste persoane nu se află la prima abatere de acest gen, una a mai fost depistată și sancționată contravențional de oamenii legii în cadrul unor activități similare de combatere a comerțului stradal neautorizat, iar pentru cea de-a doua s-au întocmit actele de constatare pentru infracțiunea prevăzută de art.270, alin.3 din Codul Vamal, faptă asimilată contrabandei, documente ce au fost înaintate organelor judiciare în vederea continuării cercetărilor. 


Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să respecte prevederile legale în vigoare.


Direcția Generală Poliția Locală Constanța reamintește numerele de telefon la care cetățenii pot apela pentru a semnala situații din sfera lor de competență instituțională -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp).


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7917 secunde