Trei migranți sirieni, depistați de polițiștii de frontieră constănțeni

70
Trei migranți sirieni, depistați de polițiștii de frontieră constănțeni - velieremigrantisirieni1137322054-1384679790.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din Ostrov, în cooperare cu autoritățile din Bulgaria au desfășurat vineri, în baza unei informații, o acțiune de combatere a migrației ilegale în zona de competență. 

Astfel, în jurul orei 8.40, polițiștii de frontieră români au identificat pe teritoriul României, la aproximativ 100 metri de linia de frontieră, un grup format din trei persoane, doi adulți și un copil, care se deplasa pe jos.

Persoanele adulte, un bărbat de 33 ani și o femeie de 29 ani, precum și minorul în vârstă de 15 ani, au declarat că sunt cetățeni sirieni și doreau să ajungă în Germania.

Asupra celor două persoane adulte s-au găsit două pașapoarte valabile, iar asupra minorului un document de identitate în limba arabă, toate fiind emise de statul sirian.

În urma verificărilor a rezultat faptul că cei trei migranți sirieni au traversat frontiera de stat dinspre Bulgaria pe jos, prin "zona verde", după care intenționau să-și continue călătoria pe teritoriul României în regim autostop. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Septembrie 2013
Stire din Actual : Sofia le cere europenilor solidaritate
Pagina a fost generata in 0.4285 secunde