Trei mașini implicate într-un accident rutier

234
O femeie de 56 de ani, din Constanța, s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut, ieri dimineață, în jurul orei 09.00, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Sucevei. 


Potrivit anchetatorilor, femeia se deplasa pe bulevardul Tomis, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu. În momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Sucevei, șoferița a virat la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe bulevardul Tomis, dinspre strada Soveja. La volanul mașinii se afla o femeie de 26 de ani, din localitatea Valu lui Traian. 


În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în altă mașină condusă de un bărbat de 48 de ani, din Cumpăna. Martorii au sunat la 112 și au cerut intervenția anchetatorilor. La fața locului au ajuns agenții Serviciului Poliției Rutiere Constanța și cadrele medicale. Șoferița de 26 de ani a suferit leziuni. Medicii au transportat victima la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale. 


Conducătorii auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatele fiind negative. Protagonista carambolului s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3069 secunde