Trei frați, căutaţi cu câini de urmă. „Am dormit sub un copac”

499
Trei frați, căutaţi cu câini de urmă. „Am dormit sub un copac” - minoridisparuti-1618243336.jpg

Articole de la același autor

Trei frați din comuna constănțeană Ciobanu, dați dispăruți de familie, au petrecut o noapte în câmp, la adăpostul unui copac. Sâmbătă seara, în jurul orei 20.40, polițiștii de la Hârșova au fost sesizați de o femeie din Ciobanu că fiii ei, în vârstă de 16 ani, 12 ani și respectiv 8 ani sunt dispăruți. Copiii au plecat de acasă în jurul orei 19.00, îndreptându-se spre satul Miorița, aflat la o distanță de aproximativ 17 kilometri, dar nu au ajuns. Imediat după apelul la 112, peste 40 de forțe au fost mobilizate: din cadrul Poliției Hârșova, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, sprijiniți de câini de urmă, și au pornit în căutarea copiilor. Au fost făcute verificări pe raza comunei Ciobanu, a satului Miorița, dar și pe traseele posibile dintre cele două localități. De asemenea, în sprijin au venit și polițiștii de frontieră, cu un aparat de termoviziune, dar și un elicopter de la Inspectoratul General al Aviației.

Cei doi copii au fost găsiți dimineață, în jurul orei 6.30, pe DN 22A, la aproximativ șapte kilometri de Hârșova. Copiii au spus că la lăsarea întunericului s-au dezorientat, s-au rătăcit și au petrecut noaptea sub un copac.

„Pe această cale, atragem atenția cu privire la îndatoririle și obligațiile pe care părinții le au în privința îngrijirii, educării și supravegherii minorilor”, au atras atenția polițiștii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4267 secunde