TREI FETE GRAV RĂNITE, DUPĂ CE AU FOST AZVÂRLITE DINTR-UN CARUSEL: "Accidentul s-a produs în urma unei defecțiuni la sistemul hidraulic"

4988
TREI FETE GRAV RĂNITE, DUPĂ CE AU FOST AZVÂRLITE DINTR-UN CARUSEL:

Articole recomandate

Trei fete, două de 15 ani și una de 16 ani, au ajuns la spital după ce au căzut dintr-un carusel. Accidentul s-ar fi produs din cauza unei defecțiuni la sistemul hidraulic.



Cele trei fete se aflau foarte aproape de sol la momentul defecțiunii și au fost aruncate din carusel. În urma impactului, 2 dintre ele au suferit traumatisme la coloană, iar cea de-a treia tânără s-a ales cu un traumatism cranian, potrivit România TV.

"Accidentul s-a produs în urma unei defecțiuni la sistemul hidraulic. Se pare ca s-a rupt un furtun și victimele se aflau aproape de sol când au fost aruncate din carusel", au precizat reprezentanții ISU Sibiu, citați de romaniatv.net

Fetele au fost preluate de două echipaje ale ale Ambulanței și de un echipaj al SMURD Mediaș și transportate la spitalul din Sibiu pentru mai multe investigații.

Cazul este cercetat și de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș. Polițiștii de la Investigații criminale vor efectua cercetări la fața locului, a precizat IPJ Sibiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9881 secunde