€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Trei emigranți afgani, găsiți ascunși într-un autocamion

Ştire online publicată Sâmbătă, 30 Mai 2015. Autor: Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și omologii lor bulgari au descoperit în P.T.F. Negru Vodă trei cetățeni afgani care intenționau să intre ilegal în România, ascunși într-un autocamion condus de un cetățean român.


Vineri, în jurul orei 16.30, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul român O. VASILE, în vârstă de 57 de ani, domiciliat în București, care conducea un autocamion marca Mercedes, înmatriculat în Federația Rusă.


În urma controlului efectuat în comun de polițiștii de frontieră români și bulgari au fost descoperite ascunse în autocamion, printre baloții cu textile transportați, trei persoane de sex masculin.


Verificările au stabilit că cei trei bărbați sunt cetățeni afgani, cu vârste între 20 și 25 de ani, care intenționau să intre ilegal în România, cu scopul de a ajunge într-o țară din Spațiul Schengen.


Cei trei cetățeni afgani au declarat faptul că s-au urcat în autocamion pe teritoriul Turciei, după ce au tăiat prelata compartimentului marfă.


Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, migranții afgani, șoferul și mijlocul de transport au fost predați autorităților de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7098 secunde