Trei bicicliști, loviți de două mașini în decurs de jumătate de oră. Unul a fost decapitat de un șofer beat

283
Trei bicicliști, loviți de două mașini în decurs de jumătate de oră. Unul a fost decapitat de un șofer beat - bici-1558818909.jpg

Articole recomandate

Trei bicicliști au fost loviți de două mașini în decurs de 30 de minute, în județul Arad, sâmbătă, iar una dintre victime a fost decapitată, în timp ce alta se află în stare critică.


Cel mai grav accident a avut loc între localitățile arădene Vladimirescu și Horia, unde doi bicicliști, unul de 26 de ani și al doilea de 46 de ani, circulau pe partea carosabilă, în timp ce un șofer care s-a apropiat cu viteză din spate, aflat în stare de ebrietate, i-a lovit pe ambii.


Biciclistul mai tânăr a fost proiectat într-un lan cu grâu, însă a suferit doar răni la picior, în timp ce al doilea biciclist a fost izbit atât de puternic încât a fost decapitat.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Claudia Iuga, a declarat că în acest caz șoferul era băut.


"Autoturismul era condus de un arădean de 31 de ani, care la un moment dat a efectuat o manevră de depășire, nepăstrând o distanță laterală suficientă, accidentându-l mortal pe biciclistul de 46 de ani. În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, a rezultat o valoare de 0,18 mg./l. alcool pur în aerul expirat", a declarat Iuga.


Șoferul va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă, fiind dispusă și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Bărbatul decedat era din localitatea Vladimirescu și avea 11 copii.


Cu mai puțin de 30 de minute înainte de producerea acestui accident, un alt biciclist a fost lovit de o mașină, în apropiere de orașul Ineu, pe un drum județean. Doi pompieri care se deplasau pentru a prelua în pază o secție de votare s-au oprit pentru a acorda prim-ajutor biciclistului, el fiind preluat ulterior în stare critică de elicopterul SMURD, pentru a fi transportat la Spitalul Județean Timișoara.


Șoferul a fost și el grav rănit, pentru că autoturismul a ajuns în șanț, bărbatul fiind descarcerat de către pompieri și transportat la spital în Arad.


Sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7196 secunde