Trei bărbați, reținuți pentru furt calificat din autoturisme

159
Trei bărbați, reținuți pentru furt calificat din autoturisme - treibarbatiretinuti-1638453051.jpg

Articole de la același autor

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au depistat, în noaptea de 30 noiembrie - 1 decembrie, în municipiul Constanța, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 37 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor. Acţiunea s-a desfăşurat ca urmare a cercetărilor în mai multe dosare penale de furt calificat din autoturisme.

Doi dintre cei trei bărbaţi sunt bănuiţi că, în perioada 19 noiembrie - 1 decembrie, ar fi spart geamurile laterale ale unor autoturisme, parcate în municipiul Constanța, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, în timp ce al treilea este considerat complice.

„În urma administrării probatoriului, polițiștii au reținut, în sarcina bărbaților de 37 și 20 de ani, 13, respectiv 11 infracțiuni de furt calificat în formă continuată, iar în sarcina bărbatului de 21 de ani au fost reținute 8 fapte de complicitate la infracțiunea de furt calificat în formă continuată. Cei 3 bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, a declarat Cristina Gavriloaie, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5907 secunde