Trei bărbaţi, prinşi pe Autostrada Soarelui, cu cocaină ascunsă în plafonul maşinii

255

Articole de la același autor

Trei bărbaţi au fost prinşi în flagrant delict de poliţişti, în timp ce transportau droguri de mare risc. Drogurile au fost depistate cu ajutorul un câine antrenat, de la Garda de Coastă.

„Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul DIICOT - S.T. Constanța, au prins în flagrant delict trei persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, vineri, 11 septembrie. În urma activităților desfășurate, polițiștii au prins în flagrant delict trei persoane, în timp ce ar fi transportat, în plafonul vehiculului, 47 de grame de cocaină, pe autostrada A2. Totodată, la controlul vehiculului în cauză, polițiștii au găsit o cantitate foarte mică de marijuana. Din cercetări a reieșit că drogurile ar fi provenit din Germania în vederea vânzării către consumatori”, explică reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 40 de ani, din Cernavodă, ulterior acesta fiind prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

„Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța, Brigăzii de Poliție Autostrăzi, Gărzii de Coastă (un echipaj canin) și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Constanța”, au mai spus reprezentanţii IPJ Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.588 secunde