Trei bărbaţi, prinşi la furat de fier vechi, în Portul Constanţa

272
Trei bărbaţi, prinşi la furat de fier vechi, în Portul Constanţa - treibarbati-1632206547.jpg

Articole de la același autor

Poliţiștii de la transporturi au acționat, în perioada 18 - 19 septembrie, pentru eliminarea riscurilor privind sustragerile din vagoanele de mărfuri, precum şi de componente de la mijloacele de material rulant.

Au fost verificate 605 mijloace de material rulant în depouri, revizii, parcuri reci, precum şi în linie curentă şi au fost efectuate controale la 12 magazii de piese de schimb. Totodată, polițiștii au efectuat verificări şi la 106 unităţi care au ca obiect de activitate colectarea de deşeuri de metale feroase şi neferoase, fiind întocmit un dosar penal.

În cadrul aceleiași acţiuni, au fost efectuate 75 de controale la firme de pază, care asigură securitatea în sistemul transporturilor feroviare.

Polițiștii au aplicat 403 sancţiuni contravenţionale la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, H.G. nr. 203/1994 pentru stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele privind transporturile pe căile ferate române şi alte acte normative, cu o valoare totală de 103.640 de lei.

Poliţiştii de la transporturi, sprijiniți de 35 de angajaţi feroviari, au efectuat verificări în 83 de trenuri de marfă, în staţiile de cale ferată şi în alte 73 în triaje. 12 trenuri de marfă au fost verificate în parcurs (în linie curentă).

Cu acest prilej, polițiștii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au depistat, în Portul Constanţa, zona Poarta 9, 3 bărbați, toți din județul Constanța, care au sustras, din incinta Portului Constanţa, 200 de kilograme de fier vechi. Bărbații sunt cercetați, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9548 secunde