Trei bărbați, prinși în vamă cu 17 kg de canabis

130
Trei bărbați, prinși în vamă cu 17 kg de canabis - politiafrontiera-1547806729.jpg

Articole recomandate

Procurorii DIICOT au prins joi trei bărbați la Punctul de Trecere al Frontierei Borș, imediat după ce aceștia au trecut granița din Ungaria în România cu un autoturism, în care se aflau ascunse 17,6 kg canabis și 354,3 grame cocaină.


Potrivit unui comunicat al DIICOT, cei trei bărbați au fost conduși la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud pe baza mandatelor de aducere, fiind suspectați de săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri, introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul ori exportul de droguri de risc și de mare risc.

Ulterior, procurorii au efectuat 10 percheziții domiciliare, fiind descoperite alte cantități de droguri - canabis și cocaină, care au fost ridicate în vederea cercetărilor.

De asemenea, au fost descoperite și indisponibilizate sume de bani, bijuterii, aparatură electronică (telefoane mobile, laptop-uri), despre care există date că au fost folosite la săvârșirea infracțiunilor sau provin din săvârșirea acestora sau din valorificarea produsului infracțional, precum și 3 autoturisme bănuite că ar fi fost folosite la comiterea faptelor.

Cei trei inculpați prinși în flagrant, precum și un al patrulea au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați vineri la Tribunalul Bistrița-Năsăud cu propunerea de arestare preventivă, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8612 secunde