Mai multe ştiri online:

Trei au „ținut de șase”, unul a acționat! Totul a durat 20 de secunde!

Ştire online publicată Luni, 16 Iulie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Jandarmii constănțeni au surprins sâmbătă în Vama Veche, patru suspecți care au sustras de pe plajă un rucsac.
Sâmbătă, 14 iulie, la ora 5.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța, care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în stațiunea Vama Veche, în zona plajei „La Rogojini”, a observat patru tineri care au acționat și au sustras rucsacul unei persoane care se odihnea pe plajă. 


Cum s-a întâmplat? Trei dintre aceștia s-au plasat în imediata apropiere a persoanei păgubite. Unul în drepta și altul în stânga persoanei, unul lângă foișorul salvamarului și cel de-al patrulea a smuls rucsacul folosit ca pernă. Au fost somați, moment în care au luat-o la fugă. Au fost prinși doi dintre ei, cel care a sustras rucsacul și cel de lângă foișor, iar mai târziu, după aproximativ 30 de minute, și ceilalți doi, care dispăruseră în mulțime. În rucsac, persoana păgubită avea îmbrăcămintea cu care a venit să-și petreacă sfârșitul de săptămână la mare.


Celor patru suspecți cu vârste cuprinse între 16-21 ani le-au fost întocmite actele de constatare pentru furt și au fost conduși la sediul Poliției Vama Veche pentru continuarea cercetărilor.


Jandarmii constănțeni recomandă turiștilor să nu lase nesupravegheate pe plajă bagajele sau lucrurile de valoare (genți, telefoane mobile, camere de fotografiat/filmat). De asemenea, păstrați mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, locul în care ați lăsat bunurile personale și încercați să lăsați întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7489 secunde