Tras la răspundere, după ce a fost prins cu pește la vânzare, pe stradă

Luni, 29 Octombrie 2018
146
Duminică, 28 octombrie a.c., ora 12.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța, a surprins în apropierea Pieței Gorbaciov, o persoană care doreau să vândă personelor din zonă, 37,5 kilograme de pește, (caras) fără documente de proveniență a mărfii și nici autorizație de comercializare. În plus, peștele era vândut direct de pe stradă, din două cutii de plastic.

Celui în cauză i-a fost ridicată, în vederea confiscării, cantitatea de pește care ulterior a fost predată unei societăți autorizate, în vederea distrugerii.

Au fost întocmite actele de constatare pentru deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor și produselor din pește, conform OUG 23/ 2008. Actele de constatare urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

"Recomandăm cetățenilor să-și achiziționeze produsele numai de la unitățiile înregistrate și autorizate, nu de la cele de la colț de stradă, insalubre și improvizate. Dacă nu sunteți siguri că un vânzător a achiziționat produsele de la un distribuitor autorizat, cereți de la acesta informații despre sursa mărfurilor pe care ulterior le puteți verifica.", este apelul Jandarmeriei. 

Pagina a fost generata in 0.4135 secunde