Transportul cu lemne din județul Constanța, luat la puricat de polițiști

206
Transportul cu lemne din județul Constanța, luat la puricat de polițiști - lemn-1505304182.jpg
Polițiștii de la Transporturi au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților cu material lemnos. În urma acțiunii, au fost confiscați 180 de metri cubi – specia plop, iar 9 firme au fost sancționate pentru nereguli privind transportul de material lemnos.


În perioada 4-11 septembrie, polițiștii de la Transporturi din Constanța și Tulcea au acționat, în zona fluviului Dunăre. În urma controalelor desfășurate la 9 societăți comerciale din localitățile Slobozia, Călărași, Brăila și Cernavodă, au constatat nereguli privind transportul de material lemnos. 


Firmele, cu obiect de activitate transport material lemnos, au fost sancționate la legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, pentru transportul de materiale lemnoase ale căror caracteristici nu corespund cu cel puțin unul dintre elementele înscrise în avizul de însoțire referitoare la: volum pe specii/grupe de specii, cu luarea în considerare a toleranțelor; specie/grupe de specii.


Valoarea amenzilor se ridică la 13.000 de lei. De asemenea, fost confiscați 180 de metri cubi – specia plop. În acțiune au fost angrenați și specialiști de la Ocolul Silvic Cernavodă și Garda Forestieră din București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4097 secunde