Transportatorii, noi proteste! Ce nemulțumire au

251
Transportatorii, noi proteste! Ce nemulțumire au - taxiuberprotest8555160077153600-1551169438.jpg

Articole recomandate

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) va relua protestele de stradă, joi, 28 februarie, dacă Guvernul nu va promova OUG promisă în urmă cu două săptămâni, se spune într-un comunicat de presă al transportatorilor, scrie realitatea.net

La protest vor participa transportatori cu autobuze, microbuze, autocare, taxi, aparținând membrilor COTAR, însumând peste 5.000 de mașini.

"Coloana se va forma din fața Guvernului, până la Casa Presei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, atât în București, cât și pe drumurile naționale, de unde vor veni coloane de mașini din toate regiunile", a declarat Vasile Ștefănescu, președintele COTAR.

O delegație a COTAR s-a întâlnit, miercurea trecută, la Ministerul Finanțelor, cu ministrul de resort, Eugen Teodorovici, și cu ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, în urma protestului taximetriștilor, din Piața Victoriei.


''Am avut discuții cu domnul ministru Teodorovici și cu doamna ministru Rovana Plumb. S-a pus la punct ordonanța de urgență pentru săptămâna viitoare, care se va da. Este singura dată când suntem puțin mai optimiști că se va da această ordonanță săptămâna viitoare", a spus Ștefănescu.

Peste 1.600 de taximetriști au protestat în Piața Victoriei, solicitând modificarea Legii taximetriei, astfel încât să poată fi sancționați cei care desfășoară fără autorizație transport public de persoane și în special transport în regim taxi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4198 secunde