Transformare digitală în sectorul public, la Constanța

388

Articole de la același autor

Specialiști din sectorul public au discutat, la Constanța, despre provocările pe care transformarea digitală le aduce în toate organizațiile. Într-un moment în care explozia noilor tehnologii generează pentru orice organizație probleme de adaptabilitate și utilizare, este importantă discutarea în mod explicit și aplicat a soluțiilor pe care organizațiile le au la îndemână pentru a-și regândi poziția și a se repoziționa. 


În acest sens, marți, 20 martie, a fost organizată conferința "Transformare digitală în sectorul public", evenimentul fiind considerat un prim pas către identificarea soluțiilor potrivite și a creat spațiul ideal discuțiilor deschise și directe pe această temă. Întâlnirea a reunit peste 50 de specialiști din sectorul public, reprezentanți ai administrației publice locale, specialiști din spitalele publice sau sistemul de educație de stat și a fost organizată de Oameni și Companii, cu susținerea partenerilor HP Inc., Atlas Corporation, NS Copiers și Philips Lighting România. 


La Constanța, NS Copiers oferă clienților săi echipamente multifuncționale digitale alb/negru și color. Soluțiile oferite de către compania NS Copiers îmbină consultanță profesională la vânzarea echipamentelor, cu servicii post-vânzare de cea mai bună calitate. 


"Evident că astăzi nu mai putem ocoli digitalul, ba chiar dimpotrivă, pe noi ne interesează să accelerăm orice proces, pentru că am setat patru piloni pe care trebuie să-i atingă orice proiect al Municipiului Constanța, atât în zona publică, cât și în cea privată. Este vorba despre patru ținte precise: safe city - siguranța cetățenilor, mobilitate, energie și e-city - orașul digital", a declarat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța. 


Participanții la întâlnire au aflat apoi, de la Mihai Chihaia, Printing Account Manager HP Inc., cum arată biroul viitorului în sectorul public, care sunt soluțiile și echipamentele inteligente care îți permit transformarea fluxurilor de lucru bazate pe hârtie sau cum securitatea și mobilitatea pot ajuta sau împiedica transformarea digitală. 


Conferința organizată la Constanța este cea de-a doua întâlnire din programul "Transformare digitală în sectorul public" în anul 2018, după o primă ediție desfășurată la Iași, la data de 2 martie. Programul continuă cu noi ediții în 2018 și este implementat de Oameni și Companii, cu susținerea HP Inc. și Atlas Corporation.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6021 secunde