Trai de lux! Cum făcea un proxenet bani de-i întorci cu lopata

1040
Trai de lux! Cum făcea un proxenet bani de-i întorci cu lopata - amuncitpebranci-1439834457.jpg

Articole de la același autor

A obligat mai multe tinere să se prostitueze și a câștigat o avere. Este vorba despre un individ din Cernavodă care a ajuns în spatele gratiilor, în urmă cu aproape două luni. 


Ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au finalizat cercetările în dosar și au dispus trimiterea lui Florin Călin în judecată. Dosarul a ajuns pe masa judecătorilor, care vor stabili primul termen al procesului, acesta fiind acuzat de proxenetism în formă continuată și spălare de bani. Potrivit anchetatorilor, Florin Călin, zis "Babica", a îndemnat tinerele să se prostitueze în perioada 2007 - 2015, în străinătate. 


"De asemenea, inculpatul a obținut direct și indirect, printr-o schemă de interpuși, importante sume de bani, aproximativ 300.000 euro, din practicarea prostituției de către persoane de sex feminin, pe teritoriul altor state. Totodată, inculpatul a înlesnit mai multor persoane de sex feminin să practice prostituția prin transportarea și plasarea acestora în diverse cluburi de noapte de pe teritoriul altor state", a declarat procuror Ciprian Bodu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. 


Oamenii legii spun că o parte din bani Călin i-a folosit pentru a-și cumpăra case și mașini de lux. Mai exact, din banii strânși, acesta și-a cumpărat trei imobile în valoare totală de aproximativ 75.600 euro și un autoturism de lux, marca Porsche Panamera, în valoare de aproximativ 53.000 euro. Pentru a nu ieși în evidență, individul a făcut acte de vânzare cumpărare pe numele unei alte persoane. Procurorii au pus sechestru pe două dintre case și pe mașina de lux. Călin se află în spatele gratiilor de la sfârșitul lunii iunie, când anchetatorii au descins la locuința lui.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3582 secunde