Tragediile rutiere din Lazu și de pe strada Mircea. Mercedesul rula cu 170 km/h, Audiul cu 125 km/h? Așteptăm informațiile oficiale

16911
36
Tragediile rutiere din Lazu și de pe strada Mircea. Mercedesul rula cu 170 km/h, Audiul cu 125 km/h? Așteptăm informațiile oficiale - viteze-1516188026.jpg
Publicam, într-una dintre edițiile online anterioare, un punct de vedere, conform căruia două tragedii rutiere petrecute pe finalul anului trecut, cea din Lazu și cea de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân și Decebal, ar fi putut fi evitate dacă toți conducătorii auto ar fi circulat cu vitezele regulamentare, stabilite prin lege.

Făceam, de asemenea, un apel către Poliție, să dea publicității (dacă are informațiile) vitezele cu care s-a circulat în evenimentele amintite. Cum încă se lucrează la dosare, nu am intrat încă, oficial, în posesia informațiilor. Așteptăm.

Până la atunci, un cititor al ziarului nostru vine cu o explicație extrem de bine documentată în cazul accidentelor soldate cu morți, precizând că nu Poliția stabilește viteza automobilelor implicate în accidente și că toate informațiile se înregistrează la parchet.

"Nu Poliția întocmește și stabilește raportul care constată viteza. Poliția întocmește un proces verbal cu ce găsește la fața locului. Audiază martorii și persoanele implicate, adună probe, după care un expert auto desemnat de judecătorie întocmește raportul de expertiză constatatoare a vitezei în urma măsurătorilor la fața locului, a modului cum au rămas mașinile după producerea accidentului, avariile suferite de autoturisme. Se mai adună câteva documente oficiale, după care, în funcție de cele constatate, se încadrează faptele, se întocmește un referat cu propunere corespunzătoare și se înaintează procurorului care ia decizia finală. Toate dosarele penale se înregistrează la parchet și se efectuează sub coordonarea procurorului care are respectiva unitate de Poliție în arondare", a scris un cititor, care - cel mai probabil - este de meserie polițist, deținând chiar și o funcție de conducere.

Sunt voci care spun că mașinile implicate în cele două tragedii au circulat cu viteze excesive.

"Se pare că Mercedesul circula cu 170 km/h, iar impactul a avut loc în jurul vitezei de 135-145km/h. Pentru Audiul Q5, se estimează 120 km/h în momentul impactului", a scris un alt cititor, care pare, la rândul său, bine documentat.

Sunt și cititori care susțin că, cel puțin în cazul accidentului din Lazu, vina îi aparține în totalitate șoferiței din Sandero.

"Acea doamnă conducea o panaramă de mașină. În opinia unora, durerea principală este că acel puști conducea o mașină pe care mulți dintre voi nu își permit să o viseze și pe voi invidia vă face să nu gândiți rațional. Doamna cu Sandero - vinovată 100%, nu alții, că nu au protejat-o pe ea în trafic", a scris Relu, foarte probabil un apropiat al șoferului din Mercedes.

XXX

Vom urmări cu atenție modul în care vor decurge anchetele, iar la finalizare, vom prezenta concluziile parchetului.

Comentează știrea

36 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
gogu
17 ianuarie 2018
panarame

Sunt soferii. In special cei care pun odata pe saptamana 2 litri in vembeu si apoi se sparg in anchete pe strazi

ady
17 ianuarie 2018
popor de țigani

Popor de tigani smardoi si cocalari

Doru
17 ianuarie 2018
ptr Gogu

Domnu Gogu v-ati luat azi medicamentele?

Relu
17 ianuarie 2018
"prieten"

Nu domnule Sorin nu sunt prieten si nici nu il cunost pe tanarul cu Mercedes dar pot sa iti spun ca si eu sunt posesor de Mercedes si ca am dat pe el cat alti dau pe o casa . Multi aveti impresia si spuneti ca tot acolo ajungeti si voi cu o panarama de masina (Sandero) e .....uite ca uni ajung in alta parte . Apoi iti mai spun ca desi am o masina safety trebuie sa ma feresc in trafic de soferi precum doamna cu Sandero.

Sandu
17 ianuarie 2018
viteza

Da a gresit ca a condus cu viteza si atat..................stop Conform legislatiei care este ptr. toti pana la 129 de km/h platea amenda si ramanea cu carnetul in buzunar , peste 130 ii suspenda 3 luni permisul si plateste o amenda mai mare undeva la 7 mii de lei in 48 de ore . O zi buna si lasa-ti tanarul sa isi vada de viata lui incontinuare

Eu
17 ianuarie 2018
Merc scump

Si care-i faza ca ai Mercedes așa scump? Vrei vreo medalie ? Te face mai bun?

Răspuns la: "prieten"
Adăugat de : Relu, 17 ianuarie 2018
Nu domnule Sorin nu sunt prieten si nici nu il cunost pe tanarul cu Mercedes dar pot sa iti spun ca si eu sunt posesor de Mercedes si ca am...
sorinaccio
18 ianuarie 2018
panarama

relule, manca-ti-as, dar printesa Daiana in ce masina era cand a crapat????..... Intr-o panarama de sandero nu_i asa ?/... Sa nu dea Dumnezeu sa-mi iesi in cale cu kkatul ala caruia tu ii spui mertz sa te vad cu ce mai pleci de la locul accidentului. am o panarama care te trimite pe lumea cealalta instant. Doar sa te lovesc cu macar 120 la ora

Răspuns la: "prieten"
Adăugat de : Relu, 17 ianuarie 2018
Nu domnule Sorin nu sunt prieten si nici nu il cunost pe tanarul cu Mercedes dar pot sa iti spun ca si eu sunt posesor de Mercedes si ca am...
Relu
19 ianuarie 2018
ptr sorinacci

Oauuuuuuuu ce haiduc esti ............imi provoci mila la cat de prost esti

cititor
19 ianuarie 2018
tot ptr sorinacci

Nea asta cu nume de scena sorinaccio , Relu a fost elegant cand a spus ca esti prost , tu esti un idiot numai dupa cuvantul "mancat-ti-as " total gresit se vede cat de idiot esti si sper ca cei din parlament sa va retraga permisele de conducere tuturor cretinlor ca tine .

benz
19 ianuarie 2018
cocalar&co

panarama de sandero ? esti prost cat casa poporului cu merge des cu tot

36 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0585 secunde