Tragedii pe litoral. Doi frați au murit la pescuit, lângă Mangalia

229
Tragedii pe litoral. Doi frați au murit la pescuit, lângă Mangalia - inecatilitoral-1597594880.jpg

Articole de la același autor

Bilanț tragic pe litoral: doi frați și-au pierdut viața, în timp ce erau la pescuit, pe o baltă din zona Mangaliei, iar un tânăr a dispărut în valurile Mării Negre, fiind căutat două zile la rând.

Sâmbătă după-amiază, salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" au fost solicitați la Balta Inului, din zona Mangalia, unde doi bărbați, de 48 și respectiv 50 de ani, au ajuns în apă. Ajunși la fața locului, oamenii legii au reușit să-l scoată pe unul dintre bărbați inconștient, și au aplicat manevrele de resuscitare. Din nefericire, ambii bărbați au murit.

Primele cercetări au stabilit că cei doi frați se aflau la pescuit. Se pare că aceștia ar fi pescuit folosind curentul electric. La un moment dat, bărbatul de 48 de ani s-a electrocutat și a căzut în apă, iar fratele său a sărit în ajutorul lui, dar gestul i-a fost fatal.

În aceeași zi, o altă sesizare a fost primită de pe plaja din Eforie, unde un tânăr de 20 de ani, din localitatea Gura Vadului, din județul Prahova, a intrat în mare și nu a mai ieșit. Salvatorii din cadrul ISU împreună cu salvamari și scafandri l-au căutat până seara, dar fără succes. Căutările au fost reluate duminică, încă de la primele ore ale dimineții, cu sprijinul unei ambarcațiuni și a nouă scafandri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0952 secunde