TRAGEDIE RUTIERĂ! Un șofer a adormit la volan și s-a răsturnat cu cisterna în șanț

311
TRAGEDIE RUTIERĂ! Un șofer a adormit la volan și s-a răsturnat cu cisterna în șanț - cisterna205473200-1536302519.jpg

Articole recomandate

O cisternă încărcată cu ciment s-a răsturnat, vineri dimineață, pe DN1 C, în județul Maramureș, după ce șoferul ar fi adormit la volan, bărbatul decedând în urma rănilor suferite. Traficul a fost blocat parțial timp de o oră și s-a circulat pe o singură bandă a drumului, alternativ în ambele sensuri.


Accidentul a avut loc în localitatea Valea Chioarului, la ieșirea spre localitatea Mesteacăn, pe DN1 C, zonă în care șoferul unei cisterne a adormit la volan, iar vehiculul de mare tonaj s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.


Bărbatul a rămas încarcerat, fiind necesară intervenția unui echipaj de descarcerare al pompierilor pentru a-l scoate.


Victima (65 de ani) era rănită grav și în stop cardio-respirator, iar echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș a încercat aproximativ o oră să o resusciteze, dar nu a reușit, fiind declarat decesul.


Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, cisterna era încărcată cu ciment și nu a existat niciun pericol.


Totuși, drumul a fost blocat parțial, pentru că s-a putut circula, timp de o oră, doar pe una din cele două benzi, alternativ în ambele sensuri.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4364 secunde