TRAGEDIE RUTIERĂ. Soția și fiica unui cunoscut interlop din Mangalia au murit / Galerie foto

9690
17

Articole de la același autor

UPDATE: Suleiman Alina era soția cunoscutului interlop din Mangalia, Suleiman-Iusein Sinan, iar Iasemine era fata acestuia.


UPDATE: În urmă cu puțin timp a fost declarat și decesul celei de a doua persoane, Suleiman-Iusein Iasemina, o fetiță în vârstă de 10 ani. Prima victimă era mama acesteia, Suleiman Alina, în vârstă de 37 de ani. Ambele erau pasagere în autoturismul marca Opel. Cele două pasagere fuseseră luate la ocazie din localitatea Mangalia.


UPDATE: Echipajul medical sosit la fața locului încearcă, în aceste momente, să o readucă la viață pe una dintre victime.


Un accident rutier mortal s-a produs în urmă cu puțin timp în localitatea 23 August. Cel puțin o persoană a decedat iar altele sunt grav rănite. Din primele informații se pare că, Daniel Păun, șoferul unui autoturism marca Opel, inmatriculat in Bulgaria, a încercat să întoarcă peste marcajul dublu continuu, moment în care a fost lovit de un alt autoturism, marca Renault care circula regulamentar.
Vom reveni cu amănunte.


Comentează știrea

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
cecenia
16 august 2014
masini de bulgaria

Poate asa se invata "bulgarii" ca nu sunt regii soselelor!!! Au adus toate tigaiile in Romania si sfideaza orice regula si bun simt pe motiv ca e greu sa-ti faci masina pe asigurarea lor. "Bulgarilor" am Casco si unul din voi a pupat masina adio la tigaie. Va mai astept!!

Luci
16 august 2014
...

Crezi ca numarul masini schimba cu ceva prostia unor ''soferi''? Mai bine pui la zid politisti care dau permisele si ii critici pt ca sunt prea indulgenti.

zaas
16 august 2014
jale

Marea majoritate soferilor nu se cred intre niste fiare .intr-o masina ,se cred intr-un OZN .care mai de care fitosi ,nemernici asa mai departe cred ca masina lor este mai buna,oricare model de auto ar fi nu-i decat fiare si omul din masina . . . . .

dacul
17 august 2014
Tarani

Am fost acolo la 10 min si chiar in fata mea un taran local intorcea la linia dubla in fata accidentului sa intre la cherchana . ce educatie ??!!

cosmin
17 august 2014
tigani borati

ce interlop e asta de nevasta sa face autostopu??o fi si tiganu asta imputit vreun peste de spania...pacat ca s a dus ceausescu ca am mai fi scapat de toate ciorile astea care doar manank nu si produc..fac umbra pamantului degeaba...bolovan de gat si aruncati in mare

nicu
17 august 2014
Nesimtitii

Ba nu va e rusine ma orfanilor....ia murit nevasta si copilu omului nu va e frica de Dumnezeu ma omu e la suferinta si acum a mai venit si necazu asta pe cap ....sa va fie rusine lasatil in pace......Dumnezeu sa le odihneasca in pace !!!

un om
17 august 2014
Dumnezeu sa le ierte

Ce va mai place sa jigniti !!! Halal ziaristi !!! Sa va fie rusine , indiferent de ocupatie avea nu aveti dreptul de a vorbi in asa momente de durere !!!! Au pierit doua vieti !!!

cosmin
17 august 2014
Dumnezeu nu doarme

Daca faci rau in viață roata se învârte , indiferent despre cine e vorba . Dumnezeu nu doarme !

gabi
17 august 2014
ingeri

daca nu cunosti familia abtine-te de la comentarii...rusine pentru ceea ce spui....nevasa lui era o persoana minunata , iar fetita un inger.....fi atent ca Dumnezeu vede toate rautatiile oamenilor

Răspuns la: tigani borati
Adăugat de : cosmin, 17 august 2014
ce interlop e asta de nevasta sa face autostopu??o fi si tiganu asta imputit vreun peste de spania...pacat ca s a dus ceausescu ca am mai fi scapat...
mangalia
17 august 2014
demnezeu nu doarme

tiganu asta imputit de sinan a nenorocit famili ..cate fete copile nu le-a trimis la peodus...uite ca dumnezeu nu doarme si roata se intoarce...sa putrezesti in puscarie jigodie !

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4158 secunde