TRAGEDIE RUTIERĂ / O femeie decedată și un bărbat rănit grav, în urma unui accident pe DN 6

275
1
TRAGEDIE RUTIERĂ / O femeie decedată și un bărbat rănit grav, în urma unui accident pe DN 6 - accidenttiruricenturalugojului94-1506027114.jpg

Articole recomandate

O femeie în vârstă de 41 de ani a decedat pe loc, joi seară, după ce șoferul mașinii în care se afla a derapat pe fondul carosabilului umed, într-o curbă, și a izbit autoturismul de un TIR care circula regulamentar.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Caraș- Severin, Cecilia Dăneț, a declarat pentru News.ro că un grav accident de circulație a avut loc pe DN6, între localitățile Teregova și Armeniș.

"Conducătorul unui autoturism în vârstă de 36 de ani din județul Mehedinți se deplasa dinspre Caransebeș înspre Orșova, iar într-o curbă spre stânga, între localitățile Teregova și Armeniș, carosabilul fiind ud, a intrat în derapaj lovind cu partea laterală dreapta, un TIR care circula regulamentar, din sens opus, acesta fiind condus de un bărbat de 44 de ani, din Sălaj", a declarat Cecilia Dăneț.

În urma accidentului, pasagera de pe locul din dreapta-față, din autoturismul care a derapat, a decedat. Aceasta avea 41 de ani.

Șoferul mașinii a fost grav rănit, fiind transportat la spital, în Caransebeș.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și au testat șoferul TIR-ului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În ceea ce îl privește pe șoferul autoturismului, acestuia i se vor recolta probe biologice, din cauza rănilor el neputând fi testat cu etilotestul.

Traficul rutier a fost blocat aproximativ o oră, în zona accidentului, pe DN6,  scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Dan
22 septembrie 2017
HAIDUCI

Numai faceti pe haiducii caci ajungeti intre patru scanduri . . . INSTANT! (cuvant la moda)

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4741 secunde