TRAGEDIE RUTIERĂ. O FEMEIE A MURIT PE LOC, DUPĂ CE SOȚUL EI A INTRAT CU MAȘINA SUB TIR

171
TRAGEDIE RUTIERĂ. O FEMEIE A MURIT PE LOC, DUPĂ CE SOȚUL EI A INTRAT CU MAȘINA SUB TIR - accidentmortalgheorghedojamures5-1471330048.jpg

Articole recomandate

Un grav accident s-a produs, de dimineață, în județul Mureș. O femeie a murit după ce soțul ei a intrat cu mașina sub un TIR. Șoferul și fetița celor doi, care se afla în mașină, au fost răniți. Circulația pe DN15 a fost îngreunată.

XXX


Un accident grav s-a produs, marți dimineață, în județul Mureș. În urma coliziunii dintre un autotren și un autoturism, traficul rutier pe DN15 Târgu Mureș - Turda s-a desfășurat îngreunat, pe un fir alternativ, la km 33+700 de metri, la intrarea în localitatea mureșeană Luduș dinspre Iernut, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

În mașina se afla o familie, mama, tata și fetița lor de 11 ani, informează România TV. În urma impactului extrem de violent, mama a murit pe loc, iar tatăl și fetița au fost răniți și duși de urgență la spital.

Potrivit primelor informații, mașina a intrat pe contrasens și s-a izbit de TIR. Se pare că șoferul ar fi adormit la volan, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.288 secunde