TRAGEDIE RUTIERĂ ÎN DRUM SPRE CONSTANȚA! DOI MORȚI, PRINTRE CARE UN PRIMAR

1298
TRAGEDIE RUTIERĂ ÎN DRUM SPRE CONSTANȚA! DOI MORȚI, PRINTRE CARE UN PRIMAR - accidentbr90092800-1544782238.jpg

Articole recomandate

Primarul comunei vrâncene Vintileasca și șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate au murit, vineri dimineață, după ce mașina în care se aflau și cu care se îndreptau spre Constanța a fost lovită de un autoturism care a intrat pe contrasens. După impact, mașina în care se aflau vrâncenii a luat foc.


Potrivit Poliției Județene Brăila, accidentul s-a produs pe DJ 211A, între localitățile brăilene Viziru și Cuza Vodă, în urma neadaptării vitezei la condițiile meteo, respectiv ceață și polei.


Din primele cercetări, un constănțean de 45 de ani a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit un autoturism Dacia Logan, condus un bărbat de 44 de ani. În urma impactului, Loganul a luat foc.


Cei doi ocupanți ai mașinii - primarul comunei vrâncene Vintileasca, Georgel Spătaru,4 de 54 de ani, și șeful SVSU din localitate, Dumitru Băcioiu, de 44 de ani, aflat la volan - au fost scoși de ceilalți participanți la trafic înainte de izbunirea focului, însă aceștia erau deja decedați.


În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Potrivit viceprimarului comunei Vintileasca, Tudorel Vâlcociu, primarul Georgel Spătaru și șeful SVSU, fost viceprimar al comunei în mandatul trecut, se îndreptau spre Constanța, având în plan să ajungă la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale pentru a pune la punct actele într-un dosar de atragere de fonduri europene pentru localitate, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1118 secunde