Tragedie rutieră! BĂRBAT LOVIT DE MAȘINĂ ȘI LĂSAT PE MARGINEA DRUMULUI, ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE. Șoferul fugar nu are permis!

1099
2
Tragedie rutieră! BĂRBAT LOVIT DE MAȘINĂ ȘI LĂSAT PE MARGINEA DRUMULUI, ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE. Șoferul fugar nu are permis! - accident19061500-1497247071.jpg

Articole recomandate

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 49 din comuna vasluiană Puiești. Omul a fost lovit de o mașină și lăsat pe marginea drumului într-o baltă de sânge.

Polițiștii ajunși la fața loculului nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Au pornit apoi pe urmele șoferului vinovat care a fugit de la fața locului.

După ore bune de căutări l-au identificat. Este vorba despre un tânăr de 30 de ani care nu are permis de conducere. Acesta a recunoscut în cele din urmă că este vinovat.

Politiștii din Bârlad desfãșoarã în acest caz o amplã anchetã sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Bârlad, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

ady
12 iunie 2017
vaslui....patria moldovenilor violatori

Normal...doar in Vaslui putea să se intample asta

@oana
12 iunie 2017
Stim de unde vine

Aroganta,grandomania(inclusiv la volan),ingamfarea ,laudarosenia,tendinta de "a te da mare" si bogat sunt gesturi involuntare de disperare ale celor care au fost saraci,care s-au nascut in saracie,care au trait la limita existentei sau care sunt condamnati sa traiasca in mizerie si saracie toata viata lor.Sunt gesturile celor incapabili sa-si depaseaca propriul nivel de existenta.Sunt acte teatrale menite sa demonstreze lumii ca au evadat din carapacea mizeriei personale.Sunt ca niste droguri, sunt doar vise menite sa scoata personajul o clipa din realitatea dura a zilei si din lipsurile cu care se confrunta.Acest om(si altii ca el),o clipa s-a crezut probabil milionar,om de afaceri,bancher sau dandy,nu stim exact.....Acest om si-a dat libertatea doar pentru o clipa de fericire.Toate pacatele astea omenesti se inlatura prin educatie.Iar am ajuns la EDUCATIE.Cerc vicios.

Pagina a fost generata in 0.539 secunde