TRAGEDIE PE ȘOSEA! Bărbatul mort în accidentul de la Lumina, șef în aparatul central APIA

2410

Articole de la același autor

Angajații Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, fostul ministrul al Agriculturii, Petre Daea, dar și alte oficialități au transmis mesaje de condoleanțe după moartea neașteptată, într-un accident rutier, a unui bărbat de 40 de ani. Este vorba despre Radu Andrei Druică, șef serviciu în cadrul Serviciului Pregătire Personal, Direcția Management Resurse Umane. 
Acesta a murit într-un accident teribil, care a avut loc, luni seara, pe drumul dintre localitățile constănțene Lumina și Oituz.  Echipajele de salvare ajunse la locul solicitării au găsit un bărbat în vârstă de 41 ani, decedat, precum și o a doua victimă, o femeie în vârstă de 40 ani. Aceasta din urmă era inconștientă, dar cu puls, fiind preluată de echipajul SMURD C și transportata la spital pentru investigații medicale amănunțite.


„Încă o veste tristă pentru colectivul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. După decesul doamnei director al Direcției Juridice, Irina Găgenel, un alt coleg și-a găsit astăzi sfârșitul într-un tragic accident de circulație pe raza județului Constanța: Radu Druică, șeful de serviciu din cadrul Serviciului Pregătire Personal, Direcția Management Resurse Umane, APIA aparat central. Drum lin către îngeri, Radu! Dumnezeu să te odihnească! Sincere condoleanțe familiei!”, au transmis reprezentanții APIA. 


„APIA în doliu. Două  decese în aceeași  zi, două vieți curmate, doi buni colegi plecați dintre noi mult prea devreme. Șeful de serviciu din APIA, Radu Andrei Druică, a dispărut acum câteva ore, într-un cumplit accident de mașină  în Constanța. Sincere  condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul transmis de Petre Daea, fost ministru al Agriculturii. 
La rândul lui Cristian Valentin Misăilă, primarul Focșaniului, a transmis: „Dumnezeu să îl odihnească pe focșăneanul Radu Druică, șef Resurse Umane APIA Central, cel care și-a pierdut viața într-un accident cumplit!”. 


Potrivit IPJ Constanța, „în jurul orei 19.20, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22, la km 281+500 m, între un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, și un autocamion, condus de un bărbat de 27 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a bărbatului de 41 de ani și rănirea gravă a pasagerei dreapta față din autoturism, o femeie de 40 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9952 secunde