Tragedie pe litoral. O fată de 11 ani a dispărut în mare, de lângă mama și sora ei

429
Tragedie pe litoral. O fată de 11 ani  a dispărut în mare, de lângă mama și sora ei - ofata-1498579428.jpg
O fetiță de 11 ani este căutată cu disperare de scafandri, în stațiunea Eforie Nord, în zona Hotelului Delfinul - Steaua de Mare. Fetița se afla în apă alături de sora ei, în vârstă de 13 ani, și mama sa, cele două fiind salvate în ultima clipă. Cele trei au venit la mare de la Chișinău.

În ciuda faptului că salvamarii au arborat steagurile galbene, prin care turiștii erau atenționați cu privire la valurile mari și vântul puternic, femeia a ignorat avertismentele și a preferat să rămână cu cele două fetițe în apă. Curenții puternici au transformat ajungerea la mal o misiune imposibilă, fără intervenția salvamarilor.

Scafandrii au fost solicitați să intervină, însă în ciuda căutărilor disperate pentru a găsi fetița în viață, aceștia nu au reușit să găsească minora. Tot ieri, pe plaja din tabăra Lebăda, din Năvodari, o altă fată, de 14 ani, s-a înecat, iar la fața locului a intervenit elicopterul SMURD. Copilul a fost scos din apă și preluat de elicopter, fiind transportat la Spitalul Județean Constanța. 8 persoane s-au înecat în acest sezon estival, iar 5 dintre acestea au decedat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3541 secunde