TRAGEDIE PE AUTOSTRADĂ. Unul dintre copiii implicați în accident A DECEDAT la spital

1585
TRAGEDIE PE AUTOSTRADĂ. Unul dintre copiii implicați în accident A DECEDAT la spital - acc-1561111496.jpg

Articole recomandate

Circulație întreruptă pe Autostrada A1, în dreptul localității Traian Vuia din județul Timiș. Două persoane au murit pe loc, iar un copil a decedat la spital, după ce un autoturism care circula pe contrasens a intrat în coliziune cu altul care circula regulamentar. 


Unul dintre copiii implicați în accidentul produs, vineri dimineață, pe autostrada A1 Traian Vuia – Timișoara, a murit la spital, astfel că numărul victimelor decedate se ridică la trei, scrie Mediafax. Șoferul vinovat a fost identificat și prins.


Potrivit Poliției Timiș, un șofer în vârstă de 43 de ani a intrat pe sens opus și s-a ciocnit frontal cu un autoturism în care erau trei adulți și doi copii.


În urma accidentului, două persoane de 60 de ani au murit, iar doi copii de 5 și 6 ani au fost răniți și duși la spital.


În jurul orei 10, a murit și copilul de 5 ani. 


Două persoane au decedat și alți doi minori sunt în comă după un accident rutier petrecut vineri dimineața pe sensul către Timișoara al autostrăzii A1, la kilometrul 447, în zona localității Traian Vuia, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).


Potrivit sursei citate, în urma coliziunii între două autoturisme, două persoane adulte au decedat, iar doi minori au suferit leziuni grave, fiind în stare comatoasă. După impact, șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. Poliția a aflat identitatea acestuia și a luat măsuri pentru prinderea lui.


Circulația rutieră pe sensul către Timișoara este deviată de către polițiști prin parcare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8875 secunde