Tragedie! O fetiță a murit după ce a mâncat fructe otrăvitoare

463
Tragedie! O fetiță a murit după ce a mâncat fructe otrăvitoare - douasurori-1481132570.jpg
Tragedie într-o familie cu posi-bilități reduse din localitatea constănțeană Dunăreni. O fetiță în vârstă de numai 4 ani a de-cedat, în urmă cu două zile, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, după ce a mâncat fructe otrăvitoare de pe marginea drumului. În spital se mai află și sora mai mare a fetiței, însă, din fericire, starea de sănătate a acesteia s-a ameliorat.

Cele două fete au fost aduse la spital în urmă cu două săptămâni, după ce au mâncat din planta cunoscută generic sub numele de "turbarea câinelui", ambele fiind în internate în stare gravă.

Potrivit oamenilor legii, în urmă cu aproximativ două săptămâni, pe raza localității Dunăreni, cinci copii, cu toții aparținând aceleiași familii, ar fi consumat de pe câmp fructe toxice. Toți copiii au fost internați de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, cu diagnostic de meningită/encefalită.

"Două fete, surori, au fost internate în urmă cu două săptămâni. Ambele au sosit la spital în stare gravă, iar cea mică a murit marți dimineață. Fata cea mare se simte mai bine. Când au fost aduse, ambele erau în stop cardio-respirator și au fost resuscitate și intubate", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mihnea Avram, directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Copiii au consumat fructele de culoarea mov atunci când erau pe câmp, nefiind supravegheați. Cercetările în acest caz sunt efectuate de către polițiști. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4973 secunde