TRAGEDIE. MEDIC DIN CONSTANȚA, MORT ÎNTR-UN CUMPLIT ACCIDENT

3589
TRAGEDIE. MEDIC DIN CONSTANȚA, MORT ÎNTR-UN CUMPLIT ACCIDENT - 8154bed8dfb1426c9b67e078f6ebeb11-1608982161.jpg

Articole de la același autor



Medicul endocrinolog Mihaela-Irina Bitoleanu a murit, în seara zilei de 24 decembrie, într-un cumplit accident rutier petrecut pe Autostrada A2. 
„Noaptea de ajun a venit cu cea mai cumplită veste, doamna doctor Bitoleanu Mihaela-Irina s-a stins din viață, în urma unui tragic accident. Dumnezeu să o ierte! Golul lăsat în urmă este infinit. Nu te vom uita niciodată! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu”, au transmis apropiații medicului. 
Potrivit oamenilor legii, accidentul s-a produs pe Autostrada A2, la kilometrul 80, pe sensul de mers spre București. În mașină erau medicul, la volan, și un copil de 12 ani. Autoturismul s-a răsturnat, după ce a lovit un câine.
În urma impactului, vehiculul a lovit parapetul de protecție, apoi a părăsit partea carosabilă. La fața locului au ajuns o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD de la ISU Călărași, iar din partea SAJ Călărași o ambulanță C2 (echipaj medical de urgență cu medic) și o ambulanță B2 (echipaj medical de urgență cu asistent).


După extragerea victimelor s-a constatat decesul șoferiței și rănirea gravă a copilului, pasager. Acesta a fost transportat de ambulanța C2 la un spital din București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6665 secunde